17. mai 2013

Olen nii elevil!

OLEN NII ELEVIL on Pedro Almodóvari uus lennukas katastroofikomöödia, mille keskmes on režissööri lemmikteemad seks ja surm. Meisterlavastaja enda sõnul püüdis ta tabada samu meeleolusid, mis olid iseloomulikud tema 1980. aastate loomingule.

Peninsula Airlinesi lennuki teekond Mexico Citysse algab nagu iga teine tavapärane liinilend: reisijad kinnitavad turvavööd ja juhtimine lülitakse autopiloodile. Keset Vaikset ookeani kaotab lennuk juhitavuse ning pardalolijaid haarab paanika. Pilvepiiril kõlkuvate inimeste emotsioonid on laes ning surmaga silmitsi seistes võtetakse julgus rindu ja ...

Samal ajal üritavad vaprad piloodid katastroofi ära hoida ning reipad reisisaatjad annavad endast kõik, et muuta surmaohus reisijate viimased hetked võimalikult meeleolukaks - segatakse joovastavaid kokteile ning etendatakse ülemeelikuid laulu- ja tantsunumbreid. Viva la vida!
OLEN NII ELEVIL värvikasse näitlejaansamblisse kuuluvad Almodóvari filmidest tuntud Cecilia Roth ("Kõik minu emast"), Javier Camara ("Räägi temaga"), Lola Duenas ("Volver") ning ekraanilt astuvad läbi ka Hispaania kino superstaarid Penélope Cruz ja Antonio Banderas.

Vaata filmi treilerit:




Film kestab 90 minutit.
23. mai kell 19:00 esilinastub film Artise kinos ning kõigil välikino sõpradel on hea võimalus seda vaadata Katusekinos alates 31.maist.

Rohkem infot seanside kohta www.kino.ee ja www.katusekino.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

hm  facebook
clic twitter
hm youtube
hm flickr