14. aug 2015

Hispaania Maja õpetajad: Virginia

Saame tuttavaks Hispaania Maja õppejuhi,
C2 taseme ja kultuurikursuse õpetajaga!
Päikselisest Granadast pärit Virginia - tere tulemast!

Hispaania Majja astus sisse tumedate lokkis juuste, roosade tenniste ja laia naeratusega Virginia ning kohe oli tunda, kuidas akna taga olev päike tuppa tuli.

Hispaania Majas hoolitseb Virginia selle eest, et kõikidel õpetajatel ja õpilastel oleks hea olla - et hispaania keele tunnid sujuksid vastavalt ettenähtud programmile ning õpetajad tunneksid end kui kalad vees ja oskaksid tundides endast parimat välja tuua! Oma pikaajalise praktilise kogemusega nii õpetaja kui koolitajana toob Virginia kindlasti Hispaania Majja professionaalsust.

Kui sul on vähemalt B1 tase ning huvitud Hispaania- ja Ladina-Ameerika kultuurist, siis on just Virginia see, kellega sügisel kohtud kui kultuurikursustele tuled!
Ning C2 taseme õpilased - Virginia ei jõua teiega kohtumist juba ära oodata! 

Kuidas jõudis Virginia hispaania keele õpetamiseni?

Tema tee algas klassikalise filoloogia bakalaureusekraadiga, millele järgnesid magistriõpingud hispaania keele kui võõrkeele õpetaja erialal. Magistrikraade kaitses ta nii Nebrija (2009) kui ka Jaeni (2011) ülikoolis. Lisaks on ta läbinud mitmeid koolitusi, seminare ja osalenud konverentsidel, mida on korraldanud Cervantes'e Instituut ja International House. Lisaks on ta ka ise olnud õpetajate koolitaja erinevatel koolitustel. 

Virginial on 9 aastat suurepärast õpetamiskogemust Hispaanias, Küprose Ülikoolis ja Cervantes'e Instituudis Serbias. 

Tõeline energia ja sära. Virginia armastab reisimist, lugemist ja kirjutamist ja uute kohtade avastamist, ilmselt selle pärast on ta ka hispaania keele õpetaja - reisimine lihtsalt kuulub selle elukutse juurde! Lisaks meeldib talle uute inimestega tutvuda - seega loodame, et Virginia leiab palju uusi sõpru ning häid õpilasi! 

Hispaania Majas hoolitseb Virginia selle eest, et kõikidel õpetajatel ja õpilastel oleks hea olla - et hispaania keele tunnid sujuksid vastavalt ettenähtud programmile ning koolitab õpetajaid , et nad oskaksid tundides endast parimat välja tuua. Oma pikaajalise praktilise kogemusega nii õpetaja kui koolitajana toob ta kindlasti Hispaania Majja professionaalsust.

Kui sul on vähemalt B1 tase ning huvitud Hispaania- ja Ladina-Ameerika kultuurist, siis on just Virginia see, kellega sügisel kohtud kui kultuurikursustele tuled!
C2 taseme õpilased - Virginia ei jõua teiega kohtumist juba ära oodata! 

Rohkem infot: www.hispaaniamaja.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

hm  facebook
clic twitter
hm youtube
hm flickr