20. mai 2014

Suvi Hispaanias ja Hispaania Majaga

Oled mõelnud, et suvi on tore küll, aga päevad läbi rannas lesida ei jaksa ning töö tegemise vahel sooviks pead tuulutada?

Hispaania keelt on suvel väga mõnus õppida, eriti ühe või kahenädalastel intensiivkursustel, mis tekitavad tunde just kui oleksid päriselt Hispaanias. Iga päev paar tundi Hispaania Majas hispaanlastest õpetajatega tagab kiiremad tulemused keeleõppes kui tavapärastel kursustel. Isegi paar tundi iga päev aktiivses keeleruumis viibides kinnistuvad teadmised paremini. Nii, et ära kõhkle :)


***
Eestis on hea, kuid suvel on aega rohkem, et näha ka veidi kaugemale? Samas võiks puhkust kasutada targalt ja õppida midagi uut?

Hispaania Maja õpilased on Hispaania keeltekooli CLIC alati oodatud. Nädalane keelekursus suvises Cadiz'is või Sevilla's või järgemööda mõlemas? Kõlab mõnusa suvepuhkuse plaanina!


Sinu ülesandeks on lennupiletite broneerimine ning online-keeletesti sooritamine. Ülejäänud korraldusega tegeleme Sinu eest!

Miks CLIC IH? See rajati 1983 aastal ning on kasvanud üheks parimaks keelekooliks Hispaanias ning saanud tunnustust üle maailma. Tegu ei ole ainult keeltekooliga - sellest on saanud erinevate kultuuride kohtumispaik ja keskus.

Cadiz
Päikseline linn Hispaania lõunarannikul, Atlandi ookeani ja Vahemere kohtumispunktis. 

7 põhjust, miks õppida Cadiz'is:
1. Inimesed. Cadizi elanikud on tuntud oma külalislahkuse, avatuse ja teravmeelse huumori poolest. Eestlasele igati sobilik :) 
2. Rannad. Cadizi randasid peetakse ühtedeks parimateks "linna" randadeks Hispaanias. 
3. Söök ja jook. Kala, mereannid, värsked puu- ja köögiviljad, Sierra juust ja loomaliha La Janda'st - seda kõike kõige parema hinna ja kvaliteediga.
4. Lõbu ja meelelahutus. Ülikoolilinn, kus on väga lai valik erinevaid vabaaja veetmise võimalusi. Leidub erinevaid kontserte, klassikalisi- või kaasaegseid teatreid ning  fiesta'd toimuvad aastaringselt. 
5. Flamenko. Just see lummav kunst sündis Cadizi, Jerezi ning Sevilla aladel. 
6.  Loodus. Cadizi provintsis on 6 erinevat loodusparki ning üks rahvuspark, mida avastada pühapäevasel jalutuskäigul. 
7. Cadiz'i peetakse lääne üheks vanimaks linnaks ning seda üle kahetuhande aastast ajalugu on tunda igal sammul.

Sevilla
Barcelona ja Madridi järel suuruselt kolmas ning üks Euroopa kõige kauneimaid ning ajaloolisemaid linnu. Miks mitte? Sevilla's on üle 75 000 apelsini puu, sõbralikud inimesed ja soe ning päikseline kliima. Kõik on vaid jalutuskäigu või rattasõidu kaugusel. Linn on tuntud oma ööelu poolest ning kui kõht tühjaks läheb, on võimalik süüa tapaseid nii vara hommikul kui hilisõhtul. 


Seda kõike on väga lihtne ise kogeda!
Kuidas alustada?

Seejärel võtame Sinuga ühendust ning korraldame Sulle parima keeleõppe elamuse. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

hm  facebook
clic twitter
hm youtube
hm flickr