17. veebr 2014

Language Cafe

Juba sellel neljapäeval ootame kõiki hispaania keele sõpru järjekordsele Language Cafe’le.

Nii algajad kui edasijõudnud keeleõppijad on uue semestriga hoo sisse saanud ning mis oleks veel parem, kui oma oskused klassiruumi väliselt proovile panna. Ei-ei, tegu ei ole eksamiga. 
Language Cafe on kohtumispaik kõigile, kes peavad lugu heast seltskonnast, hubasest õhkkonnast ja üheskoos hispaania keele rääkimisest.

Kohal on ka meie maja toredad õpetajad: Neftali, Nuria, Jonatan, Pilar ning Daniel, kes aitavad esialgsest keelebarjäärist üle saada mängude ja võistlustega.


Seekordne Language Cafe toimub Kamahouse'is.

Kamahouse on asutatud ameeriklase William Piper'i ja Kaire Jakobson'i poolt. Igal reedel kogunevad Kamahouse'i Tallinnas tegutsevad välismaalased, et õppida eesti keelt ja vahetada kontakte ja et leida oma koht Eestis. Kamahouse on asutamisest saadik internatsionaalne: keeleõpe ja erinevate keelte segamine on meie restorani sisse kodeeritud.

Kaire on ise parajalt Hispaania fänn ning on rõõmuga nõus meid oma Casa's võõrustama ning võtab meid vastu väikese tervitusjoogiga. 

Et meie oskaks teiega paremini arvestada, andke oma tulekust teada Hispaania Majas registreerudes või karin@hispaaniamaja.ee

Ei ole muud kui tuleb märkmikusse kirja panna:  Language Cafe 
20.veebruaril kell 20:00 Kamahouse'is (Kopli 25)
Osalustasu: 3 €
PS. Parkida saab ka. Tasuta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

hm  facebook
clic twitter
hm youtube
hm flickr