27. aug 2013

Festivali kolmapäev!

End ninast sabani Amazonase vihmametsaga sidunud seikleja Ivo Tšetõrkin esitleb oma vastilmunud raamatut „Minu Amazonas. Jõkke pissimine keelatud!“. Vaatame pilte, mis raamatusse ei mahtunud ning lühikest etnograafilist filmilõiku, mis tehnilistel põhjustel samuti raamatust välja jäi.


Raamatuesitlus toimub Hispaania Majas, Valli 4, III korrus, 28. augustil kell 18:00. Tule üksi, sõbraga või perega, sest üritus on tasuta!

Kui vihmametsad tundusid põnevad ja tahad natuke ka visuaalselt loodust näha, siis mine kindlasti vaatama festivalil näidatavat filmi "Carmo" kell 19:00 Kinos Artis

"Carmo" räägib mehest - Marcost, kes on jalutu hangeldaja ja sõidab varastatud kaupa müües Brasiilias ringi. Kord Paraguay piiril satub ta kurjategijate küüsi, kes üritavad ta kaubalaadungit pihta panna. Samas aga ilmub salapärane päästja, kaunis tütarlaps Maria do Carmo, kelle ainsaks unistuseks on kodukohast minema pääseda. Carmo ja Marco alustavad tormakat armulugu ning pöörast teekonda mööda Lõuna-Ameerika unustatud piirkondi.




Kes eile Von Krahli Hispaania peole ei jõudnud saab minna kuulama Remendaost täna kell 20:00 Bastioni aeda. Lisaks sellele, kui Sulle näiteks meeldis väga eile Maria Rääk ja tema flamenko show, siis on võimalik täna natukene flamenkot õppida - flamenko õpitoas, mis leiab aset samuti Bastioni aias.
Pilet 5 € ja esimesele sajale piletiostjale tervitusjook tasuta.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

hm  facebook
clic twitter
hm youtube
hm flickr